Dé spiegelwinkel voor Nederland én België


Ontmoet de ontwerpers van DeKnudt Mirrors

by DeKnudt Mirrors


Marc Th. van der Voorn

 

Marc is een Nederlandse ontwerper gevestigd in Utrecht en is actief in de wereld van productontwerp. Zijn benadering is praktisch en  gericht op samenwerking.


Zijn doel is het ontwikkelen van consumentenproducten in samenwerking met de betrokken fabrikanten en merken. "Teamwork is nodig voor de creatie van een opmerkelijk product om u tegen te zeggen."Voor Deknudt ontwierp bij de spiegels

Slide StandingSlide Double en Slide Circle.  


Bart Lens

 

De ontwerpen van Bart Lens blinken uit in eenvoud en stimuleren zowel de tastzin als de visualiteit.

 

Bart Lens is de oprichter van de succesvolle ontwerpersstudio Lens°Ass in Hasselt en is gerenommeerd in binnen- en buitenland. Samen met zijn medewerkers zet hij zijn schouders onder vele architectuur- en interieurprojecten en doet hij aan product- en conceptontwikkeling. Antiek en rustiek of modern en imposant. Bart Lens en zijn collega’s maken geen onderscheid. Zo ontwierp de studio van Bart Lens onder meer het imposante gebouw T van de Hogeschool Gent.

 

Voor Deknudt heeft Bart Lens de gebogen spiegel For Your Eyes Only gecreëerd.


Arik Levy

 

Arik Levy werd geboren in Tel-Aviv in 1963. Hij is fotograaf en ontwerper en gepassioneerd door kunst, techniek en surfen. In 1991 behaalt hij cum laude het certificaat van industrieel ontwerp aan de Art Center College of Design in Zwitserland.

 

Arik Levy, die zichzelf beschouwt als een ontwerper "die voelt", blijft een aanzienlijke impact hebben op onze binnen- en buitenomgeving. Zijn werk bestaat uit publieke beelden, zoals de Rock, zijn meesterwerk, en omgevingen voor meervoudig gebruik. "Het leven is een systeem van tekens en symbolen", zegt hij, 'of niets is wat het lijkt'.

 

Voor Deknudt ontwierp hij de spiegel Parisian floor


Karim Rashid

 

Karim Rashid is een van de productiefste ontwerpers van zijn generatie. Meer dan 3000 modellen in productie, meer dan 300 onderscheidingen en actief in meer dan 35 landen maken van Karim een legende in de designwereld. Karims diversiteit biedt hem de mogelijkheid om via zijn ideeën, gedrag, materialen en esthetiek een interactie te creëren van de ene typologie naar de volgende, grensoverschrijdend en horizonverruimend voor de gebruiker.

 

Voor DeKnudt ontwierp hij de spiegels Scoop, Scoopy en Spectrum 
Wij rekenen géén vrachtkosten voor Nederland en België !