Arbo Dark L

DeKnudt Mirrors 2839.291

Design Spiegel - Arbo

 

Compleet met ophangsysteem 

Afmeting  101 x 98 cm


Bijzonderheden:

De Arbo is Stoer en delicaat!

                    
Levertijd          : 5 - 15 werkdagen


 
Onze prijs  € 675,-

Gratis bezorgen in Nederland én België


Productomschrijving

'ARBO DARK L is stoer en tegelijk delicaat, een poëtische interpretatie van een robuuste boom op fragiel spiegelglas. De natuurlijke vorm en bedrukking geven aan deze spiegel een warme uitstraling. Aan de wand reflecteert deze iconische spiegel de omgeving op een zachte manier: doorbroken met de fijne en subtiele tekening van de jaarringen. Afhankelijk van de reflectie gaan de kleuren er telkens anders uit zien. Haal de natuur binnen bij je thuis. Arbo is ook beschikbaar in een kleinere en in een mat witte variant.

blikvanger in de kamer

Een spiegel als de 'Arbo' is een bijzondere blikvanger in je entree of woonkamer. De speciale slijpbewerking en print geeft deze grote spiegel een zeer luxe uitstraling. Hang Arbo boven de zitbank en realiseer een geweldig designobject in je interieur!

met de hand gemaakt

Deknudt Mirror Works uit het Belgische Deerlijk is een autoriteit op het gebied van design spiegels. De toewijding en het vakmanschap van de eigen vakmensen ligt op een ongekend hoog niveau, wat je terugvind in de perfecte afwerking van iedere spiegel.


TAGS: Design - Spiegel  -Arbo - Boom  - Deknudt Mirrors - 2839.291 - Spiegelwinkel